Inici » Notícies » Esports

Ruta familiar a la Cova Santa i el Barranc de l’Infern

11 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Imatge del Barranc de l'Infern

Imatge del Barranc de l’Infern

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, finalitza el cicle “Descobreix la nostra comarca” 2014-2015, aquest diumenge 17 de maig. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa, en cotxes particulars cap a Fleix, on es visitarà la Cova Santa i el Barranc de l’Infern.

Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Silvana Pastor. La distància de la ruta és de 8 km, amb un desnivell de 280 m i la durada aproximada és de 3 hores i mitja.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, en el tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 13h del divendres 15 de maig. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, caldrà facilitar en el moment de la inscripció el nom complet, el número d’un mòbil de contacte i el número de DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Si els participants porten gossos, hauran d’estar lligats per a evitar accidents. Si les condicions meteorològiques impediren realitzar el passeig en condicions s’anul·laria el mateix dia.

Aquest cicle de rutes familiars va començar a principis de 2008, per tant, és una activitat consolidada dins de la programació de la Regidoria de Normalització Lingüística, ja que l’èxit de participació de la gent en les rutes ha garantit i reafirmat la seua pervivència durant aquests anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/