Inici » Notícies » Esports

Ruta a la Solana dins del cicle “Descobreix la nostra comarca”

10 de Febrer de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta per La Solana

Cartell de la ruta per La Solana

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, ha organitzat una ruta a la Solana per al diumenge 14 de febrer, dins del cicle “Descobreix la nostra comarca” 2015-2016. L’eixida serà a les 8.30h des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Es demana puntualitat a tots els participants.

Aquesta ruta circular, que es diu “La pedra seca a la Solana”, és de dificultat mitjana i estarà guiada per Rubén Vidal. La distància és de 5 quilòmetres, amb un desnivell de pujada de 340 metres i la durada aproximada és de 3 hores i mitja.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, per telèfon 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12h del divendres 12 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita, en el mateix moment de la inscripció, el nom complet, el número d’un mòbil de contacte i el número de DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

S’aconsella portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Si els participants porten gos, hauran de portar-los lligats per a evitar accidents. Si les condicions meteorològiques impediren realitzar el passeig en condicions, s’anul·laria el mateix dia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/