Esports

Resultats excel·lents del Club Natació Benissa a Barcelona

Les nadadores del Club Natació Benissa

Un total de 7 nadadors del Club Natació Benissa van viatjar a Barcelona per a competir en l’Open d’Hivern de Natació Màster 2013, que es va disputar del 7 al 10 de febrer i en el qual van participar 128 clubs de tota Espanya i més de 1.100 nadadors.

Els resultats van sobrepassar qualsevol expectativa ja que el Club Natació Benissa va aconseguir 6 medalles en total. Es van aconseguir 2 medalles d’or, 3 medalles de plata, 1 medalla de bronze, 2 quarts llocs, 1 cinquè lloc,1 sisè lloc en relleus, 1 setè lloc, 5 novens llocs i un desè lloc.

Ángela Cerdán Gran es va proclamar Campiona d’Espanya en 200 lliures i Subcampiona en 800 lliures de la seua categoria tornant a trencar el rècord autonòmic que ella mateixa posseeix en aquesta distància. Gema Perez Bevià es va proclamar Campiona d’Espanya en 200 esquena, i Subcampiona en 100 i 50 Esquena de la seua categoria. Maria Cerdà Guzmán va aconseguir la medalla de Bronze en els 400 Lliures en la seua categoria. Inmaculada Pastor va quedar quinta classificada en els 50 lliures en la seua categoria.

Ángela, María, Manuel Farrona i Alejandro Alcántara van quedar en sisena posició en el 4 x 50 lliures mixt sent el primer club en posició del País Valencià a escassos dos segons de la medalla establint un temps d’1,58.00. Manuel Farrona i Alejandro Alcántara entraven al Top Ten d’Espanya en les seues respectives categories. Ignacio Blanco quedava novè classificat en les seues proves d’Esquena i estil lliure.

En la classificació general per clubs, el Club Natació Benissa va quedar en el lloc 49 (33 en classificació femenina) d’un total de 128 clubs de tota Espanya per davant de Clubs emblemàtics com l’Atletic Barceloneta o el CN Catalunya per citar només alguns amb molta trajectòria a Espanya.

Des del Club Natació Benissa, el seu entrenador, Chema Barroso, ha volgut agrair als nadadors “l’esforç realitzat a tots els nivells per a representar el CN Benissa en uns Campionats d’Espanya competint en la piscina del CN Barcelona ,club amb més de 100 anys d’història. El nivell ha sigut altíssim, s’han batut 1 rècord del món, 1 europeu, i 23 rècords d’Espanya”.