Inici » Notícies » Esports

Reconeixement als equips i esportistes destacats en la temporada 2017-2018

16 de Juliol de 2018 No hi ha comentaris
Acte de reconeixement als equips i esportistes de Benissa

Acte de reconeixement als equips i esportistes de Benissa

Recentment la sala d’actes municipal de Benissa va acollir l’acte de reconeixement als esportistes dels equips de clubs esportius locals que han finalitzat campions o que han realitzat una exitosa temporada.

En primer lloc va obtindre el seu reconeixement l’equip de categoria aficionat femení de futbol, integrant del Club Unió Esportiva Benissa, i que ha estat gestionat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. Han quedat campiones de la seua competició, i se’ls va lliurar uns obsequis. Ivan Robles, com a entrenador de l’equip va adreçar unes paraules d’agraïment a les jugadores i també va participar en el parlament una jugadora, Estela Sánchez.

A continuació va arribar el reconeixement a l’equip de categoria juvenil A de futbol, integrant del Club Unió Esportiva Benissa al qual se li va lliurar un obsequi commemoratiu per la seua participació en la lliga d’ascens a Categoria Juvenil Nacional. Llorenç Cabrera, entrenador d’aquest grup, va valorar tot el treball dels joves integrants de l’equip i el seu esforç després de molts mesos de competició.

Després li va tocar el seu torn a l’equip de bàsquet de 2a categoria zonal, acompanyat pel seu president Borja Ivars, que va quedar classificat en primer lloc de la seua lliga. Va ser l’entrenador Alberto Cabrera qui va agrair la gran temporada feta per l’equip que va concloure amb el triomf en el campionat.

Per últim, es va lliurar un reconeixement a Antoni Bertomeu Ginestar, qui va quedar campió provincial de la seua categoria, infantil, i es va explicar per part del Club Escacs Benissa quin entrenament està rebent el jove benisser per tal de continuar amb la seua progressió.

L’acte el va presentar el cap de la secció d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Pere Tent, prosseguint amb una salutació del regidor d’esports, Xavi Tro, felicitant a totes i a tots els presents, agraint-los la seua vinculació amb l’esport benisser i pel seu treball diari que finalment és veu recompensant en els resultats finals.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/