Inici » Notícies » Esports

Recepció a l’Ajuntament de l’equip infantil “B” de la UE Benissa

29 de maig de 2015 No hi ha comentaris
La Unió Esportiva Benissa

La Unió Esportiva Benissa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i el regidor d’Esports, Arturo Poquet, van rebre aquesta setmana a l’Ajuntament de Benissa, els components de l’equip infantil “B” de la UE Benissa, integrat a l’Escola Municipal de Futbol de Benissa.

Els joves esportistes van rebre la felicitació per la magnífica temporada que han fet durant aquest curs, aconseguint, d’una banda el campionat del grup X d’Alacant de la 2a categoria de futbol, organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

Han quedat primers després de sumar 9 punts més que el segon classificat, a part d’haver empatat únicament un partit i comptant la resta per victòries. A més d’aconseguir quedar segons en els recents Minijocs de Dénia, després de jugar la final que van perdre contra el Xàbia en el torn de penals. Excel·lent campanya de futbol de l’equip dirigit per Fernando Peralta, que va ser assistit com a delegat per Fernando Novalbo.

Durant la recepció, els joves van estar acompanyats pels seus familiars i el batle i el regidor d’esports els van lliurar un obsequi per a celebrar aquests resultats.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/