Inici » Notícies » Esports

Presenten les activitats esportives que tindran lloc el cap de setmana de la fira medieval

23 de Gener de 2012 No hi ha comentaris
Pere Tent (esq.) i Arturo Poquet (dreta) presentes les activitats esportives del cap de setmana de la fira medieval

Pere Tent (esq.) i Arturo Poquet (dreta) presentes les activitats

Aquest matí en roda de premsa el regidor de l’àrea d’esports, Arturo Poquet juntament amb el coordinador d’esports, Pere Tent han presentat les activitats esportives que es faran durant el cap de setmana de la Fira Medieval.

El dissabte dia 28 de gener de 10.00 a 14.00 es durà a terme el torneig de Tennis de taula a l’antic IES Josep Iborra. Les inscripcions seran gratuïtes i es podran fer el mateix dia del torneig.

També, eixe mateix dia al Palau San Pere, els equips de futbol sala femení i masculí disputaran els seus partits de lliga a les 16.00 i a les 18.00 respectivament.

El diumenge dia 29 de gener, continuant amb les partides de pilota valenciana, a les 11.30 al carrer Pare Melchor se celebrarà la típica partida a llargues organitzada pel Club de Pilota Futur i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.

A més, eixe mateix dia a les 16.30 al trinquet municipal es disputarà una partida de juvenils de Benissa i en finalitzar se celebrarà una partida professional amb premi a la corda.

Finalment, cal destacar que el jove motociclista Kilie Smith estarà juntament amb el seu equip en un estand al carrer Nou presentant la seua moto i signant autògrafs.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/