Inici » Notícies » Esports

Presenten la Ruta Perimetral de Benissa, marató i mitja de muntanya

1 de març de 2012 No hi ha comentaris
Presentació de la I Ruta Perimetral

Presentació de la I Ruta Perimetral

Aquest matí, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, juntament amb dos membres del Grup de Muntanya Margalló, Miguel Ángel Soliveres (president) i Santi Bordes, han presentat la I Marató i mitja per muntanya, més coneguda com la “Perimetral”, que tindrà lloc el 10 de març a Benissa.

Aquesta cursa que tindrà 63.8 km de distància, repartits entre els termes de Benissa, Calp, Callosa d’en Sarrià, Xaló, Llíber, Senija i Gata, i amb un desnivell positiu de 3100 metres, tindrà l’eixida a les 06.00 des del Palau Sant Pere i la meta a la plaça Rei Jaume I, a les 22.00, ja que compta amb un temps màxim de realització de 16 hores.

El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cinta biodegradable, banderes i senyalització horitzontal en alguns punts, i tindrà presència sanitària. A més, al voltant de 300 voluntaris estaran repartits al llarg del recorregut, juntament amb membres de la guàrdia civil, policia local i protecció civil.

Actualment hi ha 375 persones inscrites que provenen de diferents punts d’Espanya, a més de dos francesos i un holandés. Com a màxim podran inscriure’s 400 persones.

Aquesta Perimetral ha sigut organitzada conjuntament pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, el qual ha col·laborat amb la cessió d’instal·lacions esportives, furgonetes destinades per a l’esdeveniment i tots els materials necessaris per portar-la a terme.

El Grup de Muntanya Margalló té la intenció de convertir aquesta prova en una marxa fixa en el calendari de curses de muntanya i amb l’objectiu de convertir-se en un futur en una senda homologada.

Poquet ha volgut agrair als voluntaris, empreses col·laboradores, protecció civil, guàrdia civil, Creu Roja de Teulada i sobretot als membres del Grup Margalló, l’esforç i treball realitzat i espera que aquesta prova isca a la perfecció.

Finalment, cal recordar que demà dia 2 de març es farà una reunió informativa en la sala d’actes del Centre Cultural de Benissa per a tots aquells que estiguen interessats a participar com a voluntaris en aquesta prova esportiva, dirigida a amants de la natura i que estiguen en una forma física adequada i coneguen suficientment la muntanya.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/