Inici » Notícies » Esports

Presenten el II Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta

25 de Juny de 2014 No hi ha comentaris
Presentació del II Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta

Presentació del II Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta

El president del CEMA i regidor d’Esports de Teulada-Moraira, Antoni Reig, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, han presentat aquest matí el II Circuit de Travessies d’Aigües Obertes de la Marina Alta, que aglutinarà les diferents proves i travessies de natació que es desenvolupen als municipis de Benissa, Teulada-Moraira, Xàbia i Dénia, durant aquest estiu. L’objectiu d’aquest circuit comarcal, compost per quatre travessies, és l’oferta d’una competició continuada, i l’ajuda a la realització de totes les proves organitzades a la Marina Alta.

El calendari de proves és el següent: Benissa: 12 de juliol; Teulada-Moraira: 3 d’agost; Dénia: 10 d’agost i Xàbia: 14 de setembre.

La principal novetat d’enguany és la inscripció conjunta per a les quatre proves, és a dir, la inscripció al circuit. El preu d’aquesta inscripció conjunta serà de 36 euros i es podrà realitzar fins el 10 de juliol. Per als participants que s’inscriguen en qualsevol prova individual, el preu serà de 12 euros. També, per a enguany, s’han ampliat algunes categories, entre 5 i 6 per cada sexe.

Dins del circuit es premiaran tant els tres primers equips formats almenys per cinc participants; els tres primers classificats de cada categoria i sexe, i els tres primers classificats de tot el circuit. En finalitzar l’última prova, que enguany serà la de Xàbia, es farà l’acte de lliurament de premis, en què també es reconeixerà la participació atorgant un regal especial per a tots aquells que disputen 3 de les 4 proves.

Els interessats podran trobar més informació a la següent web: www.cema-marinaalta.com i www.mes3events.es i per email a info@cema-marinaalta.com o edu@mes3events.es.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/