Inici » Notícies » Esports

Presentació oficial del Club de Bàsquet Benissa, nova campanya de socis i líders de lliga

20 de gener de 2018 No hi ha comentaris
La foto oficial del Club Bàsquet Benissa

La foto oficial del Club Bàsquet Benissa

El passat diumenge 14 va tindre lloc al Palau Sant Pere els actes de presentació del Club Bàsquet Benissa, incloent una una foto conjunta entre tots els alumnes de l’Escola de Bàsquet Benissa i l’equip del CB Benissa, el Sènior de 2a Zonal Perfiles Pleck Benissa.

Amb aquest acte es compleix, una vegada més, la tradició de mostrar a tota l’afició el conjunt de jugadors i jugadores de Benissa, amb una foto per a ser publicada en la web de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, igual que fan tots els clubs i les escoles d’altres poblacions.

Després d’aquest acte protocol·lari es va jugar el partit entre Perfiles Pleck Benissa contra el Bàsquet Xelasport d’Alacant, amb victòria local per 79 a 39. Amb aquest resultat l’equip local es consolida en la primera posició i manté les aspiracions per a ascendir de categoria. L’encontre també va servir per a donar a conéixer la campanya de socis del CB Benissa, en la qual van col·laborar molts xiquets i xiquetes de Benissa, als quals se’ls va lliurar un obsequi per part del Club.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/