Inici » Notícies » Esports

Presentació del Club Bàsquet Benissa

23 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
El Club Bàsquet Benissa

El Club Bàsquet Benissa

Recentment va tindre lloc la presentació del Club Bàsquet Benissa, acte en el qual van estar presents els equips Clínica Benissa i Perfils Pleck Benissa. Durant la jornada es van succeir diferents actes relacionats amb el bàsquet. En primer lloc va jugar l’equip júnior de l’Ajuntament de Benissa contra el Club de Bàsquet Pego, amb la victòria pels benissers. Al final de partit es va prendre la fotografia de grup de tots els jugadors i jugadores de bàsquet del municipi, una tradició en la qual apareixen des dels prebenajamins fins els sènior del primer equip. La foto va ser realitzada per membres de l’Associació Fotogràfica de Benissa.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, va estar present en l’acte, un esdeveniment en el qual els jugadors van saludar a tots els xiquets abans d’arribar a la meitat de la pista. A continuació es va jugar un partit de la 1a zonal en el qual els de Benissa van trencar una ratxa negativa i van aconseguir guanyar l’equip visitant, en aquest cas el CB Guadassuar.

Cal destacar que enguany es compleixen 50 anys del bàsquet a Benissa, per això el club prepararà diferents esdeveniments al llarg de tota la temporada.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/