Inici » Notícies » Esports

Polina Mamkina, del Club Hípic Benissa, es proclama campiona del Món en l’especialitat de Pura Raça Espanyola

22 de novembre de 2017 Un comentari
Polina Mamkina

Polina Mamkina

Polina Mamkina, representant al Club Hípic Benissa, s’ha proclamat campiona del Món en la seua especialitat de Pura Raça Espanyola, en la disciplina de domatge clàssic de categoria aleví. L’amazona ha aconseguit aquest triomf durant la celebració del SICAB 2017, la principal mostra hípica que se celebra al nostre estat, concretament a Sevilla.

Mamkina, que muntava a Carla de Pereto, es va imposar amb claredat en una prova que és el colofó a una excel·lent temporada en la qual va obtindre en diverses ocasions una altíssima puntuació que la va situar als primers llocs de la seua categoria.

Amb aquest guardó es posa de manifest la seua projecció futura al més alt nivell, i permet destacar l’excel·lent treball del Club Hípic Benissa, que passeja el nom del nostre municipi en les principals competicions hípiques amb excel·lents resultats.

Des de l’Ajuntament desitgen felicitar a la campiona al mateix temps que fan extensiu el seu reconeixement al club Hípic Benissa pel seu excel·lent treball i la seua projecció exterior.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Polina ha dit:

    Gracias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/