Inici » Notícies » Esports

Pepe Ribes participa a la presentació del 40é Trofeu Comte de Godó de Vela

10 de Maig de 2013 No hi ha comentaris
Presentació del 40é Trofeu de Vela Comte de Godó amb la presència del benisser Pepe Ribes

Presentació del 40é Trofeu de Vela Comte de Godó

La ciutat de Barcelona torna a ser centre del turisme nàutic mundial davant el proper començament del 40é Trofeu Comte de Godó de vela, organitzat pel Reial Club Nàutic de Barcelona del 22 al 26 de maig.

Amb motiu d’una edició tan especial com és la que marquen 40 anys del Trofeu Comte de Godó de vela, el batle de la ciutat de Barcelona, Xavier Trias, Enrique Corominas – President del Reial Club Nàutic de Barcelona, i Joaquín Barenys –organitzador del Trofeu Comte de Godó- ha volgut presentar als mitjans i afeccionats –citats al Saló Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona- una edició que enguany arriba a un aniversari molt especial.

Reconeixement en el seu 40é aniversari

El Comte de Godó de vela es converteix en aquesta 40a edició en un referent tant del panorama estatal com internacional, arribant per mèrits propis a convertir-se en un dels trofeus de nàutica amb més edicions a les seues esquenes, com han deixat clar els organitzadors del trofeu durant la seua presentació.

El batle de Barcelona, Xavier Trias, va tindre paraules d’elogi i admiració a aquest trofeu que en aquesta edició compleix el seu quaranta aniversari: “El Trofeu Comte de Godó celebra la seua 40a edició, i quaranta edicions no és una cosa a la qual s’arribe de la nit al dia. És un gran plaer presentar una altra edició més d’aquest trofeu i aquesta edició és la demostració i el resultat d’una gran aposta esportiva que porta la marca Barcelona per tot el món”.

La bona sintonia entre el Reial Club Nàutic de Barcelona i la ciutat de Barcelona va quedar palesa en les paraules del President del RCNB, Enrique Corominas, que va ratificar les paraules del batle de Barcelona: “La sintonia entre el RCNB i la ciutat és molt bona i el Trofeu Comte de Godó i la ciutat de Barcelona van unides. Aquesta edició del Trofeu Comte de Godó serà una de les més internacionals”.

Al llarg d’aquests quaranta anys el Trofeu Comte de Godó de vela ha sabut anar adaptant-se a les noves necessitats que han experimentat tant la mateixa competició com els esportistes, sent sempre una referència tant estatal com internacional. Aquesta 40a edició gaudeix d’una salut excel·lent amb prop de 70 inscrits en les 5 categories establertes per a la competició –i que uneixen tant a professionals com a amateurs-: Wally, ORC, TP52, Soto40 i J-80. Un ampli ventall que promet una excel·lent competició al més alt nivell.

Pepe Ribes representa el suport dels regatistes al Trofeu Comte de Godó

El regatista internacional Pepe Ribes –un dels grans noms de la vela de creuer i oceànica a nivell mundial- ha volgut recolzar amb la seua presència a l’Ajuntament de Barcelona en aquesta edició tan especial com és el 40é aniversari d’aquest trofeu esportiu. “Crec que arribar a les 40 edicions i en aquesta bona forma és una cosa impressionant; És una cosa molt difícil d’aconseguir i crec que cal donar-li les gràcies tant a la magnífica gestió del Reial Club Nàutic de Barcelona recolzant la vela al llarg dels anys, com a les institucions que han confiat durant tants any en ell”.

“Ni recorde exactament el nombre d’edicions en les quals he pres part, però en són moltes. Espere que el Trofeu Comte de Godó de vela complisca unes altres 40 edicions i de pas que guanye el vaixell en el qual competisc en aquesta edició”, afegia el regatista del RCNB, Pepe Ribes.

El reconeixement a Pepe Ribes, com a ambaixador del Trofeu Comte de Godó va vindre destacat de mà de Joaquín Barenys –organitzador del Trofeu Comte de Godó- : “És un honor tindre a Pepe Ribes com a ambaixador d’aquest Trofeu Comte de Godó. Pepe assenyala d’una manera molt clara el caràcter esportiu i internacional d’aquesta prova”.

Cita Barcelonina per a les millors embarcacions del panorama

L’organització del Trofeu Comte de Godó de vela comptarà en aquesta edició amb una àmplia varietat de categories participants i que uneixen a molts dels millors regatistes professionals a nivell internacional.

Dividits en dos camps de regates diferents, per a facilitar una òptima competició, tant les embarcacions participants com regatistes professionals i amateurs lluitaran per escriure els seus noms al prestigiós Trofeu Comte de Godó.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web trofeocondedegodo.com el 8 de maig de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/