Inici » Notícies » Esports

Partides de màxim nivell per celebrar el 60é Aniversari del Trinquet de Benissa

5 de maig de 2017 No hi ha comentaris
Presentació del programa del 60é aniversari del Trinquet de Benissa

Presentació del programa del 60é aniversari del Trinquet de Benissa

Xavi Tro, regidor d’Esports, Ramiro Capó i Juan Bautista Roselló, ambdós del club de Pilota Futur i Raúl Ivars, trinqueter, han presentat els actes per a celebrar els 60 anys de vigència del Trinquet de Benissa, un dia, el 4 de maig, que fa 14 anys que el trinquet va passar a mans municipals.

Els principals actes seran les partides professionals, ja començades a abril, on s’espera que acudisquen afeccionats de tota la comarca, donat el bon cartell d’estos enfrontaments. Actualment es juguen dissabte, però a partir d’agost passaran al diumenge. El 24 de maig també es viurà una gran partida, la final del Torneig Diputació.

El plat fort de les celebracions serà el 12 d’octubre, una partida de màxim nivell on s’espera que puga jugar Pujol II, actual campió individual, enfront de Genovés II o Soro III. També es confia en què l’històric Rovellet, jugador que va participar en la partida inaugural, fa 60 anys, “ens puga acompanyar”, va explicar Ramiro Capó. Una partida, destacaren tant Juan Bautista Rosselló com Raúl Ivars, que “acapararà tota l’atenció esportiva del món de la pilota”.

El regidor d’Esports també va explicar que la cultura també tindrà un pes important dins dels actes del 60é aniversari, amb la presentació del còmic en honor a Paco Cabanes, el Genovés, mític jugador que precisament va passar molts anys de la seua joventut jugant a pilota al trinquet benisser, representant al poble al campionat juvenil de 1972. També es durà a terme una recopilació de fotos històriques.

“Podem parlar de 2 catedrals a Benissa, l’església i també aquest trinquet, a on convide a tot el món a que vinga i participe de les partides professionals els diumenges i de la resta d’actes que anirem realitzant conjuntament amb el Club de Pilota Futur, a qui vull agrair tota la seua faena per a dur endavant els actes de l’aniversari”, va explicar Xavi Tro, afegint que “van a eixir subvencions i l’ajuntament es presentarà per a poder seguir rehabilitant estes fantàstiques infraestructures”.

Des del Club Futur agraïren la implicació del Nou Equip de Govern, personalitzant-ho en Xavi Tro, destacant que “el Trinquet està viu, i cada dia es fan partides”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/