Inici » Notícies » Esports

Organitzen un curs infantil gratuït d’hípica

23 d'Abril de 2013 No hi ha comentaris
Presentació del curs infantil gratuït d'hípica a Benissa

Presentació del curs

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa i el Club Hípic Benissa han organitzat un curs gratuït amb l’objectiu de fomentar i iniciar a xiquets i xiquetes en la pràctica de la hípica.

Segons ha explicat Arturo Poquet, regidor d’Esports, és el quart any consecutiu que s’organitza aquest curs i en aquesta ocasió està dirigit a xiquets nascuts entre 1999 i 2003. És gratuït, només caldrà abonar un segur obligatori de 10 euros, i les places estan limitades a 15 alumnes.

Poquet ha declarat que la hípica és un esport que ajuda a la socialització dels xiquets, fomentant la confiança i seguretat i millorant la concentració. “El contacte amb els cavalls aconsegueix que els xiquets adquirisquen dos valors fonamentals com són la responsabilitat i respecte pels animals i la natura”, ha afegit.

Segons paraules de Vicente Bolufer, del Club Hípic Benissa, el curs es farà els dimarts i dijous, de 17.00 a 19.00. Les inscripcions han de realitzar-se aquesta setmana al Palau Sant Pere. Segons Bolufer, “amb aquest curs intentem que qualsevol xiquet tinga l’oportunitat d’apropar-se al món del cavall, que sens dubte és un estímul que desenvolupa moltes habilitats en els més menuts”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/