Inici » Notícies » Esports

Multitudinari tancament del Circuit a Peu a la Marina amb la Cursa de Benissa

5 de juny de 2017 No hi ha comentaris
Eixida de la Cursa de Benissa 2017

Eixida de la Cursa de Benissa

Benissa va acollir la XX Cursa Popular aquest cap de setmana, tancant el XXIé Circuit a Peu a la Marina en una jornada en la qual els atletes van tornar a demostrar que l’atletisme és l’esport rei a tots els nivells.

Al voltant d’un miler de corredors i corredores van realitzar les proves de forma dividida. En primer lloc, les proves dirigides a xiquets i xiquetes i joves, en les quals es van inscriure desenes de participants procedents de diversos municipis de la Marina Alta. Una vegada finalitzades aquestes proves, es va realitzar la prova absoluta en la qual van participar uns 850 atletes, i en la qual es van imposar María Isabel Ferrer (Club Atletisme Llebeig, 37:24) i José Antonio Marín (Club Atletisme Automoció Moll, 32:29).

De nou, el circuit de 9.500 metres i certes rampes amb un desnivell pronunciat. L’altura del municipi de Benissa es deixa notar en aquestes cites, com a escenari d’una gran prova d’esforç i superació personal, en una vesprada en la qual la climatologia va acompanyar, sense massa calor.

A la pàgina www.somesport.com es poden trobar totes les classificacions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/