Inici » Notícies » Esports

Miquel Piera i Jennifer Wood guanyen la XVI Cursa Sant Silvestre de Benissa

6 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Els guanyadors de la XVI Cursa Sant Silvestre de Benissa

Els guanyadors de la XVI Cursa Sant Silvestre de Benissa

El dissabte 30 de desembre es va celebrar la XVI Cursa Sant Silvestre de Benissa. L’activitat esportiva es va dividir en dues parts, per una banda a partir de les 17.00h van tindre lloc les proves adreçades als xiquets i joves que es van inscriure, enguany amb una xifra superior als 100 atletes de diverses poblacions de la Marina Alta, destacant una majoria de participació local en les proves dels més menudets.

Una vegada finalitzades les proves infantils es van lliurar els premis als primers classificats, moment en el qual van participar el president del Club Atletisme Benissa, Vicent Cabrera i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Xavier Tro. Entre altres, van guanyar la seua prova de categoria aleví els membres de l’Escola Municipal d’Atletisme Alba Soler i Izan Crespo.

A la prova absoluta de 3.800 m van participar 228 corredors i corredores. Els guanyadors absoluts van ser els següents:

Primer.- Miquel Piera.
Segon.- Kiket Roselló.
Tercer.- Juan Manuel García Barragán.

Primera.- Jennifer Wood.
Segona.- Gema Garrigues.
Tercera.- Lucía Puig.

La cursa va finalitzar amb el lliurament dels trofeus dels participants, i en la qual van destacar els següents corredors i corredores locals: Pau Ferrer, Gema Garrigues, Kiket Roselló, Raquel Ronda i Maite Ortolá. No va haver-hi cap incidència destacable i els participants van poder gaudir de la samarreta commemorativa, aigua i xocolata amb coca. L’esdeveniment va tindre un caràcter solidari i festiu, amb moltes disfresses per part dels participants.

Molts altres corredors locals també van destacar en les proves, a un esdeveniment esportiu organitzat a càrrec del Club Ginestar Atletisme Benissa, i amb el recolzament dels patrocinadors Supermercados Pepe La Sal, Renault Ginestar i Atmósfera Sport Plaza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/