Inici » Notícies » Esports

Més de 300 persones protagonitzen la presentació dels equips inferiors de l’Escola Municipal de futbol i de la UD Benissa

28 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Presentació dels equips de futbol de Benissa

Presentació dels equips de futbol de Benissa

El passat diumenge va ser una festa del futbol a Benissa, amb un sol magnífic i la il·lusió dels xiquets i xiquetes, i també dels joves que defensaran els colors blanc i blau dels equips benissers en aquesta temporada 2017/18. De manera ordenada, les categories des de querubins fins als juvenils anaren apareixent a la gespa del Camp de La Costa, que presentava una fantàstica entrada de pares, mares, amigues i amics dels futbolistes.

Menció especial al nou equip femení i també al primer equip, recent ascendit a Primera Regional, on ja competeix junt amb altres cinc equips de la comarca: Pego, Ondarense, Pedreguer, Orba i Gorgos. El regidor d’Esports, Xavi Tro, va voler donar la benvinguda a la nova campanya futbolística, desitjant sort a tots els equips i entrenadors i fent una crida perquè la població benissera done suport als seus equips de la mateixa manera que ho feren diumenge. Enguany ja es podrà gaudir de les renovades instal·lacions, concretament a la zona de vestidors. Igualment, també s’ha dut a terme una campanya perquè els familiars dels jugadors donen suport de manera sempre cívica, amb missatges com: “Volem jugar amb aquestes regles, no perdes la calma, gaudeix veient-me jugar, No em dónes lliçons o Açò és només un joc”.

En total, més de 300 persones participaren en un esdeveniment senzill i amb molts aplaudiments per als joves futbolistes, i que va finalitzar amb el partit del primer equip davant l’Ondarense (1-1).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/