Inici » Notícies » Esports

Més de 130 ciclistes participen a Benissa en la 39ª prova d’escoles provincials de ciclisme

15 de març de 2018 No hi ha comentaris
La prova d'escoles de ciclisme disputada a Benissa

La prova d’escoles de ciclisme disputada a Benissa

Un any més, Benissa ha acollit una nova prova de les Escoles de la Federació Valenciana de Ciclisme. Aquesta prova, que s’organitza des de fa ja 39 edicions, s’ha convertit en un dels referents d’un campionat d’esport de base de la província.

La prova, disputada el passat diumenge 11, va reunir més de 130 ciclistes amb edats compreses entre els 5 i els 14 anys, i marca l’inici d’un campionat que comptarà amb proves fins al pròxim mes d’octubre. En total es van disputar 8 carreres en les quals els afeccionats van gaudir del ciclisme, especialment les proves dels més majors, infantils de primer any i infantils de segon any. En concret, en aquesta última carrera van participar un total de 36 xics i xiques en una molt interessant prova, que reuneix les millors promeses del ciclisme del País Valencià.

El circuit de Benissa, delimitat al polígon industrial La Pedrera, inclou una pujada, que fa que la prova siga més dura i interessant tant per als ciclistes com per als afeccionats assistents.

Cal destacar que en el lliurament de premis es va materialitzar el relleu de la junta directiva del Club Ciclista Benissa, després de molts anys, del ja expresident Vicent Jaen, alma mater d’aquesta entitat des de fa dècades. José León és ara el nou mandatari del club benisser.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/