Esports

Lliga femenina de futbol sala: F.Fernandez remunta i guanya a Benissa en un gran partit

F. Fernández i Benissa no van defraudar en el partit més interessant de la tercera jornada de la Lliga Femenina. Una gran trobada que va tenir emoció i que es va resoldre a favor de les lampistes que van aconseguir remuntar per dues vegades un marcador advers. Les benissenques aviat es van col·locar per davant al marcador 0-2, davant un F. Fernández que fallava clares ocasions. Abans del descans, les dianenques van aconseguir igualar a dos. En la segona part, no van poder començar millor les coses per a les visitants que van aconseguir tornar a manar en el marcador (3-5). Però les lampistes van seguir intentant-ho, aconseguint al final donar-li la volta al resultat i acabar vencent per 6-5. Cal destacar l’actuació de les dues porteres, que van evitar que es veiessin més gols.

La quarta jornada es disputa avui dissabte. La trobada més interessant serà el Benissa-C. Sahuquillo, un xoc en el qual les constructores es juguen el lideratge i en el qual les benissenques tractaran de recuperar posicions.