Inici » Notícies » Esports

L’Hugo Boss trenca el pal a l’Atlàntic sud i es veu forçat a abandonar la Barcelona World Race

15 de gener de 2015 No hi ha comentaris
L'Hugo Boss

L’Hugo Boss

Alex Thomson i Pepe Ribes, capitans de l’Hugo Boss a la Barcelona World Race, han vist com perdien el pal de l’embarcació a les 21.02h GMT. L’Hugo Boss navegava en condicions moderades quan un problema amb els aparells ha fet que el pal caiguera a l’aigua i es trencara.

Amb aquesta situació, Pepe i Alex es veuen obligats a abandonar la Barcelona World Race 2014 -2015. Els capitans i l’equip de terra estan avaluant com traure el vaixell fins el punt més pròxim a terra, que probablement siga Salvador al Brasil, que així i tot es troba a una distància considerable de la posició actual del vaixell.

Stewart Hosford, director general de l’Alex Thomson Racing, ha dit aquesta vesprada que “Després d’un començament tan prometedor per a l’edició 2014-2015 de la Barcelona World Race aquesta ha sigut una gran commoció. Ens hem estat preparant per aquesta carrera durant més d’un any, però per desgràcia en regates oceàniques aquest tipus de problema de vegades passa. Ara només vull portar els patrons fins un lloc segur i reconeixem que tant ells com tot l’equip ens trobem abatuts amb el que ha succeït. Volem agrair el nostre equip i els nostres socis pel seu suport. Alex i Pepe estaven fent una faena excel·lent en aquesta carrera i després d’haver parlat amb els dos, puc dir que estan abatuts pel problema amb els aparells que ha comportat el final de la competició.”

Alex Thomson Racing està agraït amb tot el suport dels fans i anuncien que els mantindran actualitzats des del seu lloc web www.AlexThomsonracing.com

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/