Inici » Notícies » Esports

L’executiu elevarà a ple que Benissa Impuls gestione la piscina coberta

5 de gener de 2015 4 comentaris
Piscina coberta de Benissa

Piscina coberta de Benissa

Benissa debat aquesta setmana en ple el futur de la Piscina Municipal Coberta, després que s’haja sabut que l’empresa concessionària del servei no haja atès al pagament de diferents despeses, ni abonat les últimes nòmines als seus treballadors. Un assumpte que s’inclou en l’ordre del dia del ple ordinari convocat per al dimecres. Una situació que ha estat traslladada en una reunió d’urgència als portaveus dels diferents grups polítics en l’oposició.

I que des del PSPV-PSOE, el seu número 1, Vicent Cabrera, assegura es deu a la irresponsabilitat política i a una mala gestió per part de l’executiu local. El portaveu socialista avança que la intenció del govern local és que l’empresa pública Benissa Impuls es faça càrrec, almenys de forma temporal, de la gestió de la piscina municipal a partir d’aquest mateix mes de gener. Una solució que Cabrera qualifica d’autèntica improvisació. El regidor socialista reconeix que la piscina coberta aporta un servei important per als veïns i és necessari que mantinga les seues portes obertes, però no es pot, agrega, actuar de forma irreflexiva, ni imprudent, adjudicant-li la gestió a Benissa Impuls, que és una empresa que no sap res de l’administració d’aquest servei.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 5 de gener de 2015 a la web de Ràdio Litoral

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

4 comentaris»

 • Vicent Ibañez i Mas ha dit:

  Com s’ha arribat a aqueix punt?. En l’Ajuntament no se sàvia com caminava l’empresa en qüestió?. A quan ascendeix les despeses no ateses per l’empresa, i la suma de les nomines?. Seria interessant saber-ho. Perquè l’Ajuntament ha de fer-se càrrec de tals despeses?. Que tipus de contracte és aqueix?. Perquè hi haurà un contracte?. Les reunions de urgencia del equip de gover amb els portaveus dels diferents grups polítics en l’oposició sempre han fet olor a “deixem caure la tapa”. També seria interessant que els grups politics es banyen aclarisquen l’assumpte, i perden la por a ser impopulars si calguera el tancament per un temps de la piscina municipal.

 • Anonimo ha dit:

  Solo comentar que soy trabajador y la empresa saliente ha pagado todo religiosamente a los empleados, así como a proveedores. Que haya deuda en la Seguridad Social creo que es normal en cualquier empresa privada con la situación actual. Y repito, en cuanto a los trabajadores no se les debe ni 1€. Ninguna reclamación existe en cuanto a deudas a otros organismos o proveedores.

 • Infobenissa ha dit:

  Estimat senyor Anonimo, durant el ple d’anit el mateix alcalde va assegurar que no s’havien pagat les nòmines de desembre, no sabem si és cert o no. En tot cas, si troba vosté que la situació és una altra pot fer-nos arribar un comunicat de premsa al respecte des de la secció “Periodisme ciutadà” d’Infobenissa

 • Anonimo ha dit:

  La empresa primera dejo 6 nominas sin pagar y las instalaciones destrozadas… La actual ha dejado las instalaciones como nunca han estado antes en todos los sentidos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/