Inici » Notícies » Esports

L’Escola de voleibol Benissa es classifica per a les finals dels Jocs Esportius del País Valencià

16 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Els equips de voleibol infantil

Els equips de voleibol infantil

El Palau d’Esports de Xàbia va acollir, el cap de setmana passat, les proves classificatòries per a la final Provincial dels Jocs Esportius del País Valencià de Voleibol. Cal assenyalar l’alt nivell demostrat pels dos equips benissers participants, que van aconseguir la seua classificació per a la final que es celebrarà dissabte que ve a Elx.

L’Escola Municipal de Benissa va participar en aquestes proves classificatòries amb els equips cadet i infantil femení, que van obtindre un brillant resultat en aconseguir la classificació després de sengles trobades. Les cadets, invictes, només van cedir un set en tota la competició, guanyant 2-0 a Dénia i 2-1 a Xàbia, aquest partit resolt en un competit tercer set.

Els equips de voleibol cadet

Els equips de voleibol cadet

Les infantils, per la seua banda, van passar a la final per punts després d’haver perdut un primer partit i haver guanyat el segon partit amb autoritat. Les joves benisseres van estar acompanyades durant la competició per un gran nombre de familiars i afeccionats, a més de l’equip tècnic format per Ana Rivera i Ruben Chesa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/