Inici » Notícies » Esports

L’Escola de gimnàstica de Benissa obté un bon resultat a la 1a fase de la lliga comarcal

15 de febrer de 2012 No hi ha comentaris
Guanyadores de la categoria aleví de la 1a fase de la lliga comarcal de gimnàstica rítmica

Guanyadores de la categoria aleví

Diumenge passat, 12 de febrer, el pavelló d’esports d’Ondara va acollir la 1a fase de la Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2011-2012. La fase d’Ondara va ser la primera de les 5 proves de les quals es compon aquesta lliga comarcal d’escoles de gimnàstica, en la qual participen les escoles d’Ondara, Gata, Dénia, Calp, Benissa i Paidos.

Un total de 207 participants d’entre 6 i 15 anys de tota la comarca van participar en aquesta prova, en modalitats individuals i per equips, de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, i juvenil. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Benissa , entrenada per Natalia Marin, va participar amb algunes alumnes de totes les categories.

L’escola de Benissa ha participat en les categories de: Aleví (mans lliures) on s’han aconseguit 2 primers llocs de la mà d’Irene Ferrando i Estela Sánchez i 1 tercer lloc per part de Nuria Martínez, Infantil (pilota) on Eduardo Velásquez ha aconseguit un primer lloc, Juvenil (maces) on el 2n lloc ha vingut de la mà d’Aroa Sánchez.

D’altra banda i quant a grups, han participat en les categories de Cadet (cèrcol) amb les xiquetes Amanda Prat, Carmen Ivars, Laura López, Sara Martínez, Rosa García on s’ha aconseguit el segon lloc i en la categoria Aleví (mans lliures) amb les xiquetes Marta Castillo, Emma Signes, Celia Ivars, Clara Ibañez i Andrea Más també s’ha aconseguit un segon i ben merescut lloc.

Un magnífic dia per a les gimnastes de l’escola municipal de Benissa, que novament han demostrat el seu esforç, vàlua i treball diaris, les quals han obtingut una ben merescuda recompensa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/