Inici » Notícies » Esports

L’escola d’Atletisme de Benissa participa en la segona prova de la Lliga Comarcal

6 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
El grup de l'Escola d'Atletisme de Benissa a Pedreguer

El grup de l’Escola d’Atletisme de Benissa a Pedreguer

El passat dia 2 de desembre l’Escola Municipal d’Atletisme de Benissa va participar en la jornada de competició organitzada a Pedreguer pertanyent a la Lliga Comarcal d’Escoles d’Atletisme CEMA 2018/19.

L’alumnat que es va desplaçar a Pedreguer, un total de set xiquets i xiquetes, entrenats pel monitor de l’Escola Municipal d’Atletisme Carles Martí, van participar a tres de les cinc categories que es van celebrar eixe dia, des de benjamí fins a juvenil, participant en les competicions de velocitat, resistència i salt de longitud.

L’escola d’Atletisme de Benissa va competir amb els joves desplaçats a Pedreguer en les categories de benjamí, amb dos xiquets i dues xiquetes, una xiqueta en aleví i dos xiquets de categoria infantil.

Fins al moment s’han disputat dues proves de la lliga Comarcal en els municipis de Pego i la citada prova de Pedreguer. El Cross de Nadal que se celebrarà el 10 de desembre a Gata de Gorgos serà la següent cita.

Les activitats de l’escola d’Atletisme de Benissa suposen una mostra més de la projecció que estan aconseguint en el nostre municipi les activitats de promoció de l’esport de base, un model atractiu d’inculcar valors associats al desenvolupament d’activitats saludables i alternatives a l’oci sedentari.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/