Inici » Notícies » Esports

Les escoles de ciclisme assisteixen a una nova competició a Llíber

22 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Participants de l'Escola de Ciclisme de Benissa a Llíber

Participants de l’Escola de Ciclisme de Benissa a Llíber

La tercera prova del calendari de competicions d’Escoles de Ciclisme BTT de la Marina Alta es va disputar a Lliber el passat cap de setmana.

Les proves es van desenvolupar en un circuit pròxim al paratge de la Penya Roja habilitat per l’Ajuntament de la localitat i el Club Ciclista Lliber. El circuit va resultar molt atractiu per als ciclistes i per als espectadors, donat que presentava diferents dificultats que feia molt tècnic el recorregut per als participants.

En aquesta ocasió, van ser un total de 17 participants inscrits de l’escola de Benissa on l’alumnat va estar acompanyat en tot moment pel seu monitor Daniel Cubero. Així mateix, l’àmplia representació benissera va permetre la participació de ciclistes en 4 de les 5 proves celebrades, des de categoria prebenjamí fins a cadet.

L’equip va destacar en la categoria prebenjamí tant amb la modalitat femenina com amb la masculina, quedant de la següent manera: Sarai Molines amb el primer lloc, Inés Devesa ocupant el segon i Vera Ferrer tercera. Cal destacar, que aquestes 2 places es van resoldre a l’esprint final per pocs centímetres. En el cas dels xiquets, va quedar primer Eric Tarazona. L’altre bon resultat el va obtenir Raúl Cabrera, qui va fer bona carrera en la categoria cadet masculí.

L’escola de ciclisme i l’Ajuntament de Benissa traslladen la seua confiança en què la pròxima carrera que serà a Xaló puguen desplaçar-se encara més alumnes de l’escola de BTT Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/