Inici » Notícies » Esports

L’equip sènior del Club Bàsquet Benissa ascendeix a Preferent

21 d'agost de 2013 No hi ha comentaris
L'equip sènior del Club Basquet Benissa

L’equip sènior del Club Basquet Benissa

Després de tres temporades en categoria zonal, l’equip sènior masculí del Club Bàsquet Benissa prepara el seu retorn a la categoria Preferent. La 2009-2010 va ser l’última temporada en la qual l’ equip va militar en aquesta categoria, es va aconseguir la permanència però l’equip va sofrir un descens administratiu per no poder complir amb el requisit indispensable de comptar amb un equip júnior masculí.

Durant les darreres tres temporades en Primera Zonal l’equip ha acumulat un total de dos subcampionats i un títol de campió de lliga en la 2010-2011. Aquestes posicions donaven accés a l’ascens de categoria, però no ha sigut fins ara, amb la seguretat de poder comptar amb un equip en categoria júnior masculí, quan s’ha materialitzat definitivament la presència de l’equip en Preferent.

L’equip començarà la primera setmana de setembre la seua pretemporada per tal de preparar el seu regrés a una categoria exigent en la qual el primer objectiu ha de ser la permanència i progressivament marcer-se’n altres més ambiciosos i realistes per al club.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/