Esports

L’equip prebenjamí A de la UD Benissa, campió de la lliga de futbol ACYDMA 2014/2015

L'equip Prebenjamí A de la UD Benissa
L’equip Prebenjamí A de la UD Benissa

L’equip prebenjamí A de la UD Benissa es va proclamar el dissabte passat, dia 28 de març, campió de la lliga de futbol ACYDMA 2014/2015.

L’equip, entrenat per Juan Ribes “Coca”, va aconseguir així el primer campionat de lliga prebenjamí que entrarà en les vitrines de la localitat de Benissa, ja que mai abans s’havia pogut aconseguir tal gesta, és la primera vegada que el Benissa guanya aquesta lliga.

Després de 18 partits, en una lliga de 10 equips (tots ells de la Marina Alta), l’equip de la UD Benissa ha aconseguit un total de 14 victòries, 3 empats i només 1 derrota.

A part del trofeu de campions de la categoria, aquests xiquets de 7 anys també s’enduran el trofeu a l’equip menys golejat amb 16 gols en contra, sent l’únic equip que ha fet una mitjana de menys d’un gol per encontre, i aquesta dada diu molt del que ha sigut aquest equip al llarg de l’any; un equip que juga en conjunt i defensa en conjunt. La solidesa defensiva i el control de la pilota han sigut les premisses que els han dut al capdavant de la classificació.

Coca va començar a entrenar aquest grup de xiquets l’any passat, a l’edat de 6 anys (edat en la qual comencen a competir a l’Escola de Futbol), i en la mateixa lliga, amb els mateixos adversaris, aquest equip va acabar en 4a posició. La progressió ascendent en la classificació diu molt de la línia en la qual s’està treballant a l’escola de la UD Benissa, no només amb aquest equip, sinó amb els 14 equips del municipi, des dels nous “querubins” (4 i 5 anys), fins els amateurs, comptant amb prop de 300 xiquets a l’escola i creixent dia a dia…

Aquests xicons no han acabat de jugar aquesta temporada, ja que una vegada finalitzada la lliga, aquesta competició continua amb un model de Copa compost per una fase de grup i eliminatòries.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?