Esports

L’equip júnior femení de bàsquet de Benissa guanya 39 – 19 al CB La Vila

Bàsquet (fotografia del flickr de ryan_fung)

El júnior femení de la Vila està començant a millorar en el seu joc col·lectiu, però els errors en els tirs a canastra propers minven la capacitat anotadora i impedeixen albirar la victòria.

Bon partit el disputat per les jugadores al camp de Benissa, on la poca capacitat de producció de punts va impedir competir a un bon nivell.

En la primera part a les de la Vila els va costar defensar les penetracions de les jugadores rivals que anotaven canastres fàcils, que unit a les nostres fallades de canastres prop del cèrcol, va fer que se n’anaren de 15 punts al descans (24-9).

En la segona part es va corregir aquesta fallada realitzant bones ajudes i es va practicar la pressió a tota la pista, on les de la Vila van furtar un parell de pilotes i van pujar la intensitat defensiva. Es va començar a passar ràpid en els contraatacs i no abusar del bot, la qual cosa va donar com a resultat nombrosos tirs prop de canastra i moltes opcions d’atac. Cal millorar l’apartat de tirs lliures ja que només es van anotar 3 tirs de 16 intents.

Es comencen a veure els resultats del canvi de mentalitat i de l’estil de joc de l’equip, per fer un joc mes dinàmic on les jugadores pensen ràpid i juguen la millor opció a cada moment.

Parcials: 12-4, 12-5, 11-7 i 4-3.

Van jugar i van anotar per la Vila: Ángela Romá (4), Inés (2), Mar (1), Roxana (2), Úrsula, Julia, Ángela Pascual (4) i Victoria (6).

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 22 de desembre de 2011 al diari electrònic ELPERIODIC.COM