Inici » Notícies » Esports

L’equip de Domatge Hípic Bolufer triomfa en el Concurs Nacional

11 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
L'Equip de Domatge Hípic Bolufer

L’Equip de Domatge Hípic Bolufer

Un èxit absolut. Això és el que va aconseguir la representació de genets i muntures del Club Hípic Benissa, que es va alçar amb el triomf en totes les competicions en les quals va participar en el Concurs Nacional de Domatge Clàssic de Puerto Lumbreras, recentment.

L’equip de Domatge Bolufer, pertanyent al Club Hípic Benissa, es va alçar amb la victòria en totes les proves en què van prendre part. Així, en les represes de la categoria infantil, les amazones Emily Harris i Victoria Heckler es van repartir cadascuna el primer lloc del primer i segon dia del concurs.

En la reprís d’alevins, les primeres posicions van estar copades per les alumnes del club benisser, tant el primer com el segon dia de concurs. Ací van estar Polina Mamkina, Layla Sassen i Suny Guo, que van batre a tots i totes. Per la seua banda en la reprís per a adults RIDER 1 A i C, la victòria va ser també per a un dels nostres instructors, Juan Francisco Peñas, muntant a Beethoven.

Les pròximes cites seran en el concurs nacional d’Elx, en el campionat d’Espanya a celebrar a Segòvia i en el campionat del món de cavalls de pura raça espanyola, que es celebra tots els anys a Sevilla i en el qual l’amazona Polina Mamkina ja va aconseguir la victòria en la seua categoria l’any passat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/