Inici » Notícies » Esports

L’atleta benissera Alba Soler aconsegueix un excel·lent resultat en els campionats provincials

17 de maig de 2018 No hi ha comentaris
L'atleta benisser Alba Soler (a l'esquerra)

L’atleta benisser Alba Soler (a l’esquerra)

Alba Soler va aconseguir una meritòria segona plaça en el campionat individual sub 14 -categoria infantil-, celebrat el cap de setmana passat a Alacant.

Aquesta jove atleta forma part de l’Escola Municipal d’Atletisme de Benissa i representa el club d’Atletisme de la nostra localitat en les competicions de caràcter federatiu. Alba Soler va marcar un temps de 3’23″58 en la prova de 1.000 m, destacant davant de moltes competidores de tota la província, i únicament superada per una altra atleta de la Marina Alta, Cristina Bañuls de Pego.

Aquesta classificació permet a Alba i, per extensió, a l’escola Esportiva Municipal, classificar-se en el campionat autonòmic de l’especialitat en el qual podrà competir amb esportistes procedents de les tres províncies en la seua categoria.

Resulta important destacar la projecció d’aquesta esportista benissera, màxime si tenim en compte que en l’actualitat és infantil de primer any, la qual cosa li permetrà, l’any pròxim, seguir competint en la mateixa categoria, en la qual s’auguren importants èxits.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/