Inici » Notícies » Esports

L’antic escorxador serà una instal·lació per a practicar el tir amb arc

14 de gener de 2016 No hi ha comentaris
Tir amb arc

Tir amb arc

Una nova entitat esportiva s’ha creat a la comarca. Es tracta del Club de Tir amb Arc Benissa, que es presentarà en societat en la pròxima Fira Medieval. Els seus dirigents instal·laran un estand destinat a donar a conèixer el nou club i perquè tots els que vulguen puguen provar el tir amb arc de forma totalment gratuïta.

Paco Haro, president del col·lectiu, ha manifestat el seu agraïment a l’Ajuntament de Benissa i a la Regidoria d’Esports , ja que han facilitat l’adequació de les instal·lacions del vell escorxador i camp adjacent per a la pràctica del tir amb arc. Amb aquest pas el club benisser serà l’únic a la Marina Alta que dispose de línia de tir tant en sala com a l’aire lliure de forma permanent.

El president ha presentat a Francisco Pineda com a director tècnic i ha constatat la importància que en el club tindrà l’escola. Segons ha assenyalat, “participar en tornejos i guanyar-los no és l’objectiu final, allò important és crear escola i permetre al públic conèixer el tir amb arc. Aquest és un esport que pot practicar tothom, independentment de la condició física i l’edat, així com totes aquelles persones discapacitades, per a les quals el club pensa desenvolupar un programa d’actuació especifica”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/