Inici » Notícies » Esports

La zona Esportiva de la Capella ultima la seua obertura

26 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
La zona esportiva de La Capella

La zona esportiva de La Capella

Mancant uns xicotets retocs, la zona esportiva situada a La Capella es troba ja finalitzada i permetrà, aviat, gaudir als veïns de l’entorn, d’un espai adequat per a la pràctica esportiva.

Aquesta actuació, que ha comptat amb un pressupost de 18.000 euros, ha consistit en la substitució de l’anterior sòl d’arena, per un sòl especific per a la pràctica esportiva, i compta amb la instal·lació d’una tanca de seguretat i la instal·lació de l’enllumenat pertinent.

L’espai, ara condicionat, compta amb una superfície de 16 metres d’ample per 27 de llarg en el qual se situaran pistes per a jugar a bàsquet i una graderia per al públic, delimitant dos espais; un entorn per als més xicotets i un altre per a la gent jove.

És important assenyalar que, abans d’iniciar el projecte, l’actuació es va consensuar amb el veïnat, la qual cosa ha permés tancar aspectes com horaris d’ús i mesures de seguretat o usos de la instal·lació. Amb aquesta mesura s’ofereix un servei al veïnat, molt demandat des de fa temps, alhora que s’ofereix una alternativa d’oci i temps lliure als joves del municipi donant suport a la pràctica d’activitats esportives.

L’actuació municipal finalitzarà amb la instal·lació, en breu de les porteries i la cistella, a més de pintar i acabar alguns punts davant la impossibilitat de finalitzar-ho en l’actualitat com a conseqüència de les festes nadalenques.

Per a Xavi Tro, regidor d’Esports i responsable de l’àrea d’Obres i Serveis: “estem molt satisfets amb aquesta actuació, perquè dotem d’una nova infraestructura esportiva allà on no hi havia. Permetrà als més xicotets i als adolescents practicar esports col·lectius com el futbet, l’hoquei o el bàsquet o patinar i córrer de manera més individual.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/