Inici » Notícies » Esports

La temporada de rutes de senderisme “Descobreix la nostra comarca” comença aquest diumenge

2 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Cartell de la ruta de senderisme

Cartell de la ruta de senderisme

El cicle Descobreix la Nostra Comarca 2017/2018 comença la nova temporada de passejades familiars guiades per rutes sense massa dificultats, aquest diumenge 5 de novembre, amb una ruta a la penya de la Talaia (Alcalalí).

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades en eixir des d’Alcalalí esperaran el grup de Benissa abans de les 9.00h a la plaça de l’Ajuntament a Alcalalí.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Miguel Angel Soliveres, del Grup de Muntanya Margalló. La distància és d’11,50 km, la durada aproximada és de 4 hores i el desnivell de pujada és de 450 m.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 73 33 92 o per correu electrònic a l’adreça deportes@ajbenissa.es abans de les 12h del divendres 3 de novembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, la data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat.
Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 26 de novembre de 2017.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/