Inici » Notícies » Esports

La piscina municipal millora l’accessibilitat a tots els col·lectius

10 d'abril de 2018 No hi ha comentaris
La nova plataforma elevadora de la piscina municipal de Benissa

La nova plataforma elevadora de la piscina municipal de Benissa

Amb la instal·lació d’una plataforma elevadora per a persones discapacitades, la piscina municipal de Benissa ha fet un pas definitiu en el vessant social a l’hora de facilitar l’accés en els seus dos gots a aquests usuaris que, fins ara, veien limitat l’accés a les instal·lacions.

L’equip instal·lat ara suposa una inversió de més de 20.000 euros i era un dels grans objectius d’aquesta instal·lació per a enguany, sobretot quan les dades demostren l’acceptació d’una instal·lació que ha vist créixer el seu ús de manera exponencial des que s’han realitzat millores i el condicionament tant de les instal·lacions esportives com dels vestuaris.

Amb aquesta actuació Benissa Impuls també adapta la piscina municipal a la normativa d’accessibilitat per a discapacitats, una demanda molt requerida des de fa anys per usuaris d’aquestes instal·lacions, tenint en compte les col·laboracions del servei d’hidroteràpia amb fundacions i associacions, destinades a la millora de l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

La piscina municipal ofereix, així mateix, servei de fisioteràpia, fisiopediatria, classes de natació terapèutica i en definitiva tot tipus de recuperació al medi aquàtic d’usuaris que requerisquen aquests tipus de serveis, per la qual cosa la nova plataforma suposa una ajuda fonamental en la millora d’aquest tipus d’activitats.

Per a l’Ajuntament de Benissa aquest tipus d’actuacions, destinades a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Benissa, són fonamentals a l’hora de fer una gestió més pròxima i útil a la ciutadania.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/