Inici » Notícies » Esports

La Piscina Municipal aconsegueix més de 600 abonats el 2017, xifra rècord

3 de març de 2018 No hi ha comentaris
La piscina coberta de Benissa

La piscina coberta de Benissa

Aquest servei, municipalitzat el 2015, llança unes dades altament positives gràcies a l’increment en el nombre d’usuaris. 2017 ha suposat l’any rècord des que el 2015 s’assumira el servei des de l’Ajuntament, amb mesos on s’han aconseguit més de 600 abonats i abonades, com novembre, amb 614.

Les dades fetes públiques en l’informe anual de resultats mostren que la tendència s’ha disparat durant tot el 2017, resultant més evident a partir del segon semestre de l’any.

Cal assenyalar que durant el mes de desembre es va aconseguir la xifra de 590 abonats, front els 229 del mateix període de l’any anterior, destacant de manera especial l’increment d’abonats en horari matinal que han passat de les 12 persones a les 96. Aquests resultats queden justificats, una vegada conegudes les xifres, gràcies als esforços realitzats per a fidelitzar l’usuari, oferint un servei òptim, tant de personal, d’oferta d’activitats com d’instal·lacions.

Cal recordar, en aquest últim punt, que durant l’últim any el personal de l’empresa pública Benissa Impuls va realitzar nombroses tasques de manteniment en la Piscina Municipal a fi de millorar el confort i la qualitat percebuda en el seu ús per part dels usuaris de la instal·lació. Concretament van ser realitzats treballs de millora de les conduccions d’aigua calenta en els diferents vestuaris i dutxes.

De la mateixa manera, també van ser duts a terme treballs per a optimitzar l’estat i ús de les mampares de les dutxes i els vestuaris en general. Aquestes actuacions s’emmarquen dins del programa de millora continua de la instal·lació i també per a millorar la satisfacció en una de les instal·lacions municipals amb major nombre d’usuaris i que requereix un especial manteniment donat el seu ús.

En aquest mateix sentit, es destaca en l’informe que un altre els motius que expliquen l’augment durant l’any cal cercar-ho en el desenvolupament de les diferents activitats dirigides a persones abonades en qualsevol de les sales polivalents. D’altra banda, ha de fer-se esment a l’increment que han experimentat els tractaments referents als programes de salut, hidroteràpia, fisioteràpia, entrenaments personals i usuaris dels cursos de pilates i ioga. Finalment també hi ha hagut un sensible augment en el nombre de participants en cursos de natació, complint així amb una altra de les principals finalitats de la instal·lació.

Com a conclusió, es pot observar una tendència evident d’increment d’usuaris de la instal·lació que gaudeixen dels nombrosos serveis oferits, arribant a les millors dades aconseguides fins al moment.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/