Esports

Kyle Smith es classifica en quarta posició al Mundial de Supersport

Kile Smith
Kile Smith

El pilot Kyle Smith de l’equipo Pata Honda, que participa al Mundial de Supersport es va classificar quart. Per 0.032s es va quedar a les portes del podi en la primera carrera de la sèrie 2015 a Phillip Island, a Austràlia.

La carrera va ser guanyada per Jules Cluzel. Smith va controlar la primera part de la carrera de 18 voltes al voltant del circuit de 4,445 quilòmetres a Phillip Island (Austràlia), en el qual va estar lluitant pel podi en tot moment.

El pilot va anar cuidant prou el pneumàtic posterior a la seua Honda CBR600RR per al final de la carrera i en la qual va disputar el tercer lloc en companyia del pilot Gino Reva, qui només el va superar a la línia. La pròxima carrera serà en un mes al Circuit Internacional Chang a Buriram, Tailàndia.

Kyle Smith:

“Vaig tindre una molt bona eixida i vaig procurar des del principi cuidar el pneumàtic. Un parell de pilots em van passar, però jo sabia que tenia millor ritme de carrera que ells, així que no estava massa preocupat. Em vaig aferrar i vaig tractar de mantindre’m amb el grup del capdavant. Un parell de pilots, Cluzel i Zanetti, es van allunyar una mica perquè han tingut els millors pneumàtics tot el cap de setmana. Però crec que això és només per a aquest circuit d’Austràlia i espere que en els pròxims circuits estaré una mica més prop d’ells. Va ser un final molt atapeït. Gino em va colpejar la moto, però procuraré que no passe a les pròximes carreres”.

Pieter Breddels, Coordinador Tècnic de l’Equip Pata Honda

“Li vam dir a Kyle que mantinguera la calma durant les primeres voltes, i vam seguir un bon pla de carrera. Ell va aconseguir una bona eixida i va voler mantindre’s darrere de Sofuoglu per a salvar als seus pneumàtics una mica, però se’n va eixir de la pista i altres pilots el van passar, amb el que va accelerar el ritme. Kyle se’n va anar amb ells i en les últimes voltes va tindre una gran lluita amb Gino Reva. Lamentablement es va perdre el podi per unes mil·lèsimes de segon, però el quart lloc segueix sent un molt bon treball en la seua primera carrera del Mundial de Supersport. Per descomptat, quan estàs tan a prop, lamentes perdre el podi; però hi ha moltes més carreres per venir, així que això és un treball molt bo per començar”.