Inici » Notícies » Esports

Kyle Smith eixirà 19é al Circuit de les Amèriques

22 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Kyle Smith

Kyle Smith

No ha sigut una bona jornada per als pilots de Blusens Avintia Moto2. Toni Elías ha estat treballant en la posada a punt des d’ahir amb la finalitat de tindre un bon reglatge per a carrera, encara que sense oblidar aconseguir una bona posició en la graella d’eixida. No obstant això, després d’apurar el temps de treball i arribat el moment d’aconseguir el temps desitjat, les coses s’han complicat per al pilot de Manresa. Molt de trànsit als moments claus i una caiguda en l’últim intent quan semblava poder aconseguir una bona qualificació, han sigut les causants que Toni isca demà (per hui) des de la sisena fila.

Tampoc el seu company Kyle Smith s’ha lliurat de provar l’asfalt americà -tot i que ha sigut en l’últim entrenament lliure-, però això no ha estat un inconvenient perquè el debutant de Blusens Avintia aconseguira un bon crono en qualificació i mostrara una gran progressió en cada ocasió que eixia a la pista. Kyle està aprenent amb rapidesa malgrat que desitja prendre’s l’aprenentatge amb calma.

24 Toni Elías (16é, 2.12.714): Aquesta qualificació no és la que esperava i per descomptat no estic content. Crec que haguera pogut rodar més ràpid, però quan les coses es compliquen és difícil redreçar-les. Inicialment alguns pilots m’han molestat, posteriorment la meua volta ràpida l’he fet sense esclats i cometent algun error i quan pensava que era el moment adequat per tornar a intentar-ho he caigut en frenar una mica més tard de l’habitual en la revolta un i se m’ha tancat la direcció. Ara cal pensar en demà, intentar millorar la moto en el warm up i fer una bona eixida. Veurem quin és el ritme de carrera i com estem nosaltres. Serà una carrera dura i hi haurà oportunitats.

9 Kyle Smith (19é, 2.13.014): Estic molt content. De moment, menys per la caiguda, tot està anant com havíem planejat. Cada vegada que isc a pista millorem i estic més a gust sobre la moto. El circuit m’agrada i estic gaudint molt. Demà espere superar el resultat de Qatar i finalitzar en el top vint. Allí vam ser a punt d’aconseguir-ho i jo crec que ací podem fer-ho. Pense que en aquest circuit tenim menys desavantatge perquè ningú havia corregut i això ens pot ajudar a aconseguir-ho. Però vull anar amb calma perquè el campionat és llarg i, encara que lògicament el nostre pla és anar progressant, volem fer-ho pas a pas.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web www.motocompeticion.com el 21 d’abril de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/