Esports

Jordi Marcet, Baptiste Llorens i Leo Bainbridge queden primers al Trial de Benissa

Un dels participants al trial de Benissa

Diumenge passat a la localitat de Benissa es va celebrar la setena prova puntuable per al Campionat de Trial del País Valencià 2014. En aquesta prova van brillar amb llum pròpia els pilots del Club Off Road La Nucia, ja que Baptiste Llorens va ser primer en categoria Cadets i Leo Noel Bainbridge primer en TR3 Blau i Jordi Marcet en alevins marxes. La pròxima prova del territorial serà a La Nucia el diumenge 2 de novembre.

El Club Off Road La Nucia va participar amb cinc pilots en aquesta setena prova puntuable del territorial valencià: Jordi Marcet, Baptiste Llorens, Leo Noel Bainbridge, José Hervás i Jaime Pérez. El Trial de Benissa 2014 va ser una prova tècnica amb 10 zones i 2 voltes, que es va complicar en el tram final per la presència de la pluja, que va complicar el final del recorregut a tots els participants. Tots els pilots de la Nucia van poder acabar el trial i el Club Off Road La Nucia va ser un dels més premiats amb diversos podis.

En categoria TR3 Blau es va imposar Leo Noel Bainbridge que va completar les dos voltes amb només 20 punts, pujant a la part alta del podi. En TR4 Verd +40 el pilot de la Nucia Jaime Pérez va finalitzar en segona posició, aconseguint un altre podi per al seu equip. En Clàssiques Trialeres José Hervás va finalitzar sisè, sent l’únic pilot de l’equip que no va xafar podi. Els més menuts del Club Off Road La Nucia van rendir a un gran nivell i Jordi Marcet va ser primer en Alevins Marxes i Baptiste Llorens primer en Cadets. A més, Baptiste Llorens va quedar tercer en la general de TR4 verdes absoluta, empatat amb el segon classificat.

Opcions de triomf en l’Autonòmic

Aquests resultats a Benissa han fet que Jordi Marcet passe a comandar ara la classificació provisional de l’Autonòmic de Trial en categoria d’Alevins Automàtiques amb 70 punts, 5 punts més que Andreu Puchades del Moto Club Sense Peus, anterior capdavanter.

El triomf de Baptiste Llorens consolida al pilot de La Nucia al capdavant de la categoria cadet amb 157 punts, amb una gran diferència sobre el segon classificat Saúl Calvo del MC Sogorb que té 115 punts.

Pròxim Trial: La Nucia

El pròxim trial puntuable per al Campionat de Trial del País Valencià serà a La Nucia el diumenge 2 de novembre. Serà la setena prova puntuable per al Territorial Valencià, que va arrancar precisament a La Nucia al mes de gener. Només queden quatre proves per a finalitzar el territorial 2014: La Nucia, la Vila Joiosa i dos dies de Trial de Setaigües.

Pel seu interés hem publicat aquesta notícia apareguda el 7 d’octubre de 2014 al diari electrònic www.elperiodic.com