Esports

Futbol: Torrevella 3, Benissa 0

TORREVELLA: Aurelio, Mejías, Canari, Manresa, Germán, Izu, Jairo, Abel (Gallego), Luis Blanco, (Zapata), Víctor i Javi García (Ramiro).

BENISSA: Pepe, Felipe, Juanma, Curro, Ausias, Saimon (Blanco), Rafa, David (Jairo), Roberto (Juampa), Arturo i Marcos.

ÀRBITRE: Briega Rodríguez. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga els locals Manresa, Jairo, Luis Blanco i Javi García; i els visitants Saimón, Marcos i Curro, aquest últim en dues ocasions, pel que va ser expulsat.

GOLS:

1-0. Minut 48. Germán.
2-0. Minut 56. Víctor.
3-0. Minut 71. Gallego.

Segona derrota consecutiva del Benissa en la ligueta d’ascens a tercera divisió davant un dels “gallets” del grup. Els homes de Migeta van aguantar bé les envestides locals durant els primers quaranta-cinc minuts. Fins i tot van crear alguna que altra ocasió de gol, com una de Marcos que va enviar el baló fluix, però no van concretar i a la fi van pagar els errors. El Torrevella va aconseguir el seu primer gol en un moment clau, en els minuts de descompte abans d’arribar al descans, gràcies a un tremend tir de Germán en treure una falta. En la segona part, els locals van ser clarament superiors i després d’una bona internada de Javi García va arribar el segon gol transformat per Víctor. I ací va acabar pràcticament tot perquè el defensa Curro va veure la segona targeta groga i va abandonar el terreny de joc. El Benissa es va quedar sense una de les seues peces clau i amb un jugador menys tot just va inquietar el seu rival. El 3-0 no feia més que corroborar una victòria dels de casa que es pot considerar justa i merescuda.