Esports

Futbol Sala: Solymar i La Farola fan taules en un partit jugat de tu a tu

Solymar i La Farola van jugar el partit més interessant de la quarta jornada i com era d’esperar va respondre a les expectatives. L’encontre va acabar en taules en un xoc en què ambdós conjunts van jugar de tu a tu. La primera part va finalitzar sense gols a pesar que ambdós conjunts van disposar d’oportunitats per a inaugurar el marcador. Només començar el segon temps Solymar es va avançar en el marcador, després va disposar d’un parell d’ocasions per a ampliar la renda però no ho va aconseguir. Una distracció defensiva de les valencianes va ser aprofitat per les benissenques per a igualar la contesa. Amb l’1-1 el partit va gaudir de moltes oportunitats per les dues bandes. Els tres últims minuts van ser d’infart.