Esports

Futbol Sala: La Nucia Futbol Sala venç al Benissa 4-3 en el primer partit de la segona volta

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari GRUPO NOTICIAS el 30 de gener de 2009:

La Nucia Futbol Sala va afermar el seu lideratge després de vèncer el Benissa per 4-3 en el primer partit de la segona volta. Aquest partit avançat de la 16a jornada es va disputar ahir dijous 29 de gener al Pavelló l’Illa de Benidorm.

Es tractava d’algo més que un partit, hi havia “comptes pendents” ja que el Benissa en la primera jornada de lliga va aconseguir esgarrapar-li un empat a La Nucia en l’últim segon. Recordem que l’equip de Jordi Durán està imbatut aquesta temporada i arribava a l’encontre amb 11 victòries i dos empats (Benissa i Cocentaina). L’equip de la Nucia va eixir molt fort i es va fer amb la possessió del baló: No deixava respirar el Benissa, fruit de la pressió en una jugada d’estratègia arribaria l’1-0 obra de Borja. Malgrat l’1-0 seguia la pressió asfixiant de l’equip rogenc i de nou en jugada acarnissada de falta arribaria el segon gol, obra de Pedro, 2-0 al marcador. L’equip de Jordi Durán seguia creant ocasions i defensant de forma molt forta. El Benissa tot just inquietava la porteria nuciera. A pesar de les ocasions s’arribava al descans amb 2-0 per a La Nucia.

El guió a la segona part va seguir igual amb La Nucia bolcada en camp contrari amb ganes de sentenciar com més aviat millor el partit. A mitjans de la segona part Manolito de nou en una jugada d’estratègia posava el 3-0. Pocs minuts després de nou Manolito anotava el 4-0. Aquest resultat semblava sentenciar el partit però la màgia que té el futbol sala fa que cap partit estiga decidit fins que no es xiula el final de l’encontre. El Benissa amb 4-0 en contra va arriscar amb porter jugador i va posar en problemes els nuciers, van aconseguir el 4-1, i 4-2 molt seguits. Aquests dos gols van fer que el tècnic local parara el partit amb un temps mort i asserenara als seus jugadors. Però el Benissa es va créixer amb els dos punts i va aconseguir el 4-3 amb el qual s’arribaria al final del partit. Els fantasmes de la primera jornada van passar pel cap dels jugadors de La Nucia quan el Benissa va aconseguir empatar a 4 en els últims segons de l’encontre.

Però al final La Nucia va aconseguir la victòria 4-3 i els tres punts serveixen per a ser més capdavanter del Grup 15 de Primera Nacional B amb 28 punts. Recordem que l’equip de Jordi Durán és capdavanter amb un partit menys davant l’Ibense, que va ser suspés pel vendaval de vent i incendi que va assolar la comarca de la Marina Baixa dissabte passat 24 de gener.

En la pròxima jornada La Nucia jugarà contre El Pinós, 10é classificat.