Esports

Futbol Preferent: Xàbia 1, Benissa 2

XÀBIA: José Miguel, Carlos, Chamorro, Araque, Femenía, José Luis, Pino, Vicent (Ruben Pla), Ivars, Óscar Lozano (Sabater) i Canet.

BENISSA: Giner, Felipe, Juanma, Curro, Benjamí, Saimon, Rafa (Blanco), Marcos, David Muñoz (Tocates), Ausías i Arturo.

ÀRBITRE: Peiró Albadalejo. Regular actuació. Va amonestar amb cartolina groga al local Canet que la va veure en dues ocasions pel que va ser expulsat; i als visitants Benjamí i Blanco.

GOLS:

0-1. Minut 47. Arturo.
1-1. Minut 69. Rubén Pla.
1-2. Minut 88. Juanma.

El derbi entre Xàbia i Benissa es va resoldre a favor dels visitants que van assolir el punt del triomf mancant dos minuts per al final, una victòria que li permet col·locar-se colíder. El partit no va ser bó i les imprecisions van marcar el seu curs. Els dos equips van lluitar per fer-se amb el domini territorial però no ho van aconseguir. Els benissencs es van avançar en el marcador només començar la segona part. El Xàbia va assolir l’empat mancant 21 minuts per al final. Amb l’1-1 va seguir la igualtat en el centre del camp però sense que cap dels dos conjunts controlés la situació. En una jugada afortunada, Juanma assolia el punt de l’empat de rebot.