Esports

Futbol Preferent: Benissa 2, Calp 1

BENISSA: Vicente, Quino, Juanfran, Pedro (Abel), Canari, Dani, Juanjo, Marcos, Toni (Fernando), Boluda Estruch (Raúl).

CALP: Maikel, Raúl, Llorca, Mascarell, Zapata, Negro, Galo (Vargas), Jeff (Julio), Lauro, Rubén i Javi (Franili).

ÀRBITRE: Jordán Jorqués. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga als locals Canari i Boluda; i a Mascarell, Zapata i Negro, pels visitants. Va ensenyar vermella a Estruch per protestar a la banqueta.

GOLS:

1-0. Minut 52. Marcos.
1-1. Minut 58. Lauro.
2-1. Minut 75. Marcos.

Els dos equips afrontaven el derbi comarcal amb la necessitat de buscar punts en la seua carrera per mantenir la categoria. El partit va caure del costat del Benissa perquè va ser l’equip que va buscar i va arriscar més. En la primera part tot just va haver ocasions i l’escàs públic present en La Costa veia poc futbol i aguantava molt de fred. Els locals van començar molt mal amb les lesions del central Pedro i del migcampista Estruch. Després del descans, Marcos va trencar la defensa rival amb la seua velocitat i va posar per davant al seu equip. El Benissa va poder sentenciar en la jugada següent amb un tir amb molta intenció del propi Marcos i un altre de Juanjo però el porter Maikel el va desviar amb molt d’encert. Els calpins van aprofitar el seu potencial en la rematada d’una falta estratègica per a empatar. Després del gol van dominar el baló i el ritme del partit però sense aprofundir. Marcos va aprofitar un bon centre des de l’esquerra per a marcar de cap el 2-1 i aconseguir tres importants punts per al caseller benissenc davant d’un rival directe.