Esports

Futbol: Benissa-Xàbia, un derbi amb la setena plaça en joc

La quinzena jornada de lliga ens porta el segon derbi comarcal de la temporada i l’última jornada del present any. Benissa i Xàbia es veuen les cares en un partit en què estarà en joc la setena plaça. El partit canvia d’escenari a petició dels xabiencs, que no disposen del Municipal de Xàbia perquè han començat les obres per a instal·lar la gespa artificial.

BENISSA-XÀBIA

El Benissa afronta el seu segon derbi de la temporada i ho fa amb la moral alta després de vèncer la passada jornada a casa al Polop (2-1). Una victòria que li permet seguir estant en els llocs còmodes en la taula i afrontar amb major tranquil·litat aquest últim partit de l’any.

L’equip de José Luis Canari espera poder fer als seus afeccionats un bon regal de Nadal i obsequiar-los amb la quarta victòria a casa. Un partit especial per al tècnic benissenc ja que s’enfronta a un equip del qual ha defensat els colors durant moltes temporades.

Al Benissa se li solen donar bé els partits davant el Xàbia pel que espera que la ratxa continue.

El Benissa al seu camp ha disputat set partits dels quals ha assolit tres victòries, un empat i tres derrotes. Ha marcat set gols i n’ha encaixat sis.

El Xàbia afronta el derbi després de perdre la passada jornada a Redovà. Una derrota, la primera que recull l’equip de Franco Borrás lluny del seu camp, que ha dolgut ja que li ha fet perdre la tercera posició en la taula. Per això tractaran de rescabalar-se d’ella davant el Benissa i guanyar en un camp que des de fa diverses temporades se li resisteix.

El Xàbia a pesar de perdre davant el Redovà, fora de casa és on millors resultats està obtenint. Dels set partits que ha jugat lluny del seu feu ha assolit cinc victòries, un empat i una derrota. Ha marcat onze gols i n’ha encaixat quatre.

La directiva del Xàbia vol agrair, des d’aquestes pàgines de CANFALI MARINA ALTA, al Benissa en haver accedit a canviar l’ordre dels partits.

L’encontre es disputarà demà diumenge a partir de les 16.30 hores al camp de La Costa. Eduardo Sánchez Canovas és l’àrbitre que ha designat el comitè per a dirigir el derbi.