Inici » Notícies » Esports

Ferrer, Javi i Tomàs II guanyen el I Trofeu Club Pilota Futur de Benissa

28 de Juliol de 2018 No hi ha comentaris
I Torneig Club Pilota Futur

I Torneig Club Pilota Futur

Els campions del VI Trofeu Vila de Benissa 2017 es van imposar recentment al trio format per Pablo de Sella, Héctor i Carlos, a una partida on els guanyadors (60-35), Ferrer, Javi i Tomàs II, van fer de la regularitat el seu gran valor.

A la meitat de la partida els rojos tractaren d’empatar en un parell de jocs, moment en què els seus contrincants tiraren de recursos per a mantindre l’avantatge, jugant a bloc i finalitzant el duel amb un marcador còmode. A la fi, una partida disputada en molts instants i que va deixar un bon sabor de boca al públic assistent a aquest I Trofeu Club Pilota Futur de Benissa.

Per altra banda, i entroncant amb la decidida aposta de Benissa per l’esport de la pilota valenciana, ja s’han iniciat les actuacions per a millorar l’enllumenat i la coberta del trinquet, millorant així l’eficiència energètica i el conseqüent estalvi en llum, mentre s’aconsegueix que la visibilitat siga òptima per als jugadors en el joc elevat, ja que les antigues plaques transparents de la coberta ja perjudicaven el joc dels pilotaris per la falta de lluminositat en el recinte.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/