Esports

Èxit de participació en la prova d’hípica classificatòria per a la Copa Federació València

Podi al Club Hípic Benissa

Recentment ha tingut lloc en les instal·lacions del club Hípic Benissa el concurs classificatori per a la Copa de la Federació València d’Hípica. Tots els assistents i participants van poder gaudir d’un immillorable dia primaveral ideal per a aquest tipus d’esdeveniments.

Es van donar cita 40 binomis, gran part dels quals pertanyen al nostre club i van donar molt bon compte de la seua participació, alçant-se amb la victòria en diverses proves amb els següents resultats: En la prova Aleví Equips Open, la vencedora va ser l’alumna del club Andrea Puig, muntant a Mercurio, quedant en segona i tercera posició respectivament, Karen Kasten amb Aron i Rocío Martínez amb Ovacione. En la prova AP (Seient i posició), la guanyadora va ser Julia Vals muntant a Peter Pan, seguida de Carla Guerra amb Carusso i de dues amazones del nostre club, Emily Harris i Suny Quing, ambdues muntant a Lluna. La repris Infantil Equips Open va estar molt disputada, i es va alçar amb el triomf la nostra amazona Alexandra Chaffer amb Deseada, seguida de Lucía Bolufer amb Venus i Marisa Peñuela amb Bellaco.

Quant a la Infantil Equips per als genets de la categoria, la guanyadora va ser Lorena Maca amb Armas Cartucho, seguida de Keira Guerra amb Zenital i en tercera posició, la nostra amazona Juli Jagers amb Cariñosa. La prova Juvenil 0 va ser guanyada per Lliris Gómez, muntant a Bed, seguida d’Esther Acame amb Rumbo. La Clàssica 1 va tindre com a vencedora a Neus González muntant a Jimeno SM i a continuació Lourdes Monfort amb Dundee. En la Juvenil 0 open es va alçar amb la Victoria Belén Bolufer muntant a Durga, seguida de Mar Maldonado amb Galán.

La prova de Juvenils se la va endur Satiros amb la munta de Kisrak Kulagoglu. En l’Aleví Equips cal destacar les tres grans promeses amb què compta el club benissero, ja que estan a un alt nivell. En tercer lloc, Egor Kartavyi muntant a Mercurio, amb una mitjana de 66,022. En segon lloc Layla Sassem amb Estilo Cot i una mitjana de 66,989 i guanyadora de la prova, Polina Mamkina amb Carla i una mitjana de 67,043.

La nostra enhorabona a aquestes tres joves promeses i que seguisquen per aquest camí. La repris Joves Genets se la va adjudicar Vicente Morell muntant a Dream of N. I la prova regna, la Sant Jordi, va ser guanyada per Brian Martí amb Forever, seguit de Fiona Milne amb George i amb Belcanto.

A destacar que diumenge que ve, 28 de maig, el Club Hípic Benissa tornarà a ser el marc d’una altra prova de calat: El Concurs de Domatge classificatori per al campionat autonòmic, i que també tindrà estatus de prova social.