Esports

Èxit de participació a la 1a Cursa i Marxa per Muntanya El Camí dels Bandolers

Eixida de la I Curs i Marxa per Muntanya "El Camí dels Bandolers"
Eixida de la prova

Diumenge passat, 19 de maig, va tindre lloc a Senija la “1a Cursa i Marxa per Muntanya El Camí dels Bandolers”, organitzada per l’Ajuntament de Senija i pel Club de Muntanya Margalló de Benissa. Va consistir en una carrera de 22km (competitiva) i un recorregut alternatiu de 15 km. per a senderistes. Va ser un èxit participatiu, ja que es van cobrir les 300 places establertes com a límit d’inscrits.

Els participants van travessar a peu La Cova de la Garganta, Covatelles, l’Avenc del Mort, la Font de la Mata, el Barranc de Canela, la Basseta, i, com no, el Tossal del Moro, Serrellars, Llecinta, la Creu i el Tossal de Costanera.

El vencedor de la cursa va ser Pedro Martinez González, del Trail Team Marina Alta, amb un temps d’1h, 59 min i 30 segons. Per la seua banda, Carmen Martínez Peñalver, del Club Atletisme Benidorm, va ser la primera a inscriure el seu nom com a guanyadora de la modalitat femenina (2h i 28 min).

El primer senijer a travessar la línia de meta va ser Miguel Crespo, obtenint el trofeu al 1er corredor local (2h i 39 seg.)

En acabar la prova els 300 participants i els més de 50 voluntaris van poder gaudir junts d’una fi de festa amb música i un espectacular arròs a banda.