Inici » Notícies » Esports

Es presenten diferents activitats esportives

27 de gener de 2011 No hi ha comentaris
Presentació de les activitats esportives de ciclisme,   defensa personal i hípica.

Presentació de les activitats esportives

Aquest matí s’han presentat a l’Ajuntament de Benissa les noves activitats esportives que s’han preparat per a les setmanes vinents, gràcies a la col·laboració de la Regidoria d’Esports amb diferents clubs del poble.

El Club Ciclista posa en marxa l’anomenada “Escola de Ciclisme 2011”, que comptarà amb les categories de promeses, principiants, alevins, infantils i cadets, és a dir per a xiquets amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys, i que es farà des d’aquest mes de gener fins a octubre. Els entrenaments tindran lloc 3 dies a la setmana i el cost del curs per a tot l’any és de 92 euros. Segons ha explicat el seu president, Vicente Jaen, el ciclisme és un esport molt gratificant per als xiquets, que a més, poden participar en les competicions oficials que es duen a terme periòdicament.

Una altra de les activitats que es durà a terme és el “Curs de Defensa Personal per a Dones”, que tindrà lloc els dilluns i dimecres de 19.00 a 20.00, a partir del 2 de febrer fins finals de març per part del Club Karate-Do Shito Ryu. El cost del curs complet és de 51 euros. El professor, Francisco Feliu, ha comentat que l’any passat es van realitzar cursos curts que van tindre molt d’èxit, per la qual cosa ara s’ha apostat per realitzar un curs més complet, en el qual pot participar qualsevol dona de més de 15 anys.

Finalment, s’ha presentat un curs gratuït infantil d’hípica, organitzat pel Club Hípica Benissa, dirigit als xiquets de 8 a 13 anys. Es formaran dos grups, un rebrà les classes des de l’1 de febrer fins el 15 de març i l’altre des del 16 de març fins el 31 d’abril. La professora encarregada del curs, Eline Storck, ha comentat que els xiquets, a més d’aprendre a montar a cavall, rebran nocions de com tractar aquests animals, com muntar la cadira, netejar-los, etc.

Per a més informació i inscripcions sobre totes aquestes activitats, els interessats poden acudir al Palau Sant Pere o cridar al telèfon 96 573 33 92.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/