Inici » Notícies » Esports

Es presenta la secció cicloturística del Club Ciclista Benissa per a 2008

5 de desembre de 2007 No hi ha comentaris

El diumenge passat, dia 2 de desembre, a les nou del matí, es va fer la presentació del grup de ciclistes que formen la secció cicloturística del Club Ciclista Benissa per l’any 2008.

El grup està format per ciclistes de totes les edats (des dels 18 anys, el més jove, fins als 65 anys, el més veterà) i nacionalitats (britànics, alemanys, holandesos). El grup recorre habitualment les marxes marcades en el calendari establert al llarg de tot l’any, tant per les comarques de les dues Marines, com per les comarques veïnes. A més participa en marxes cicloturistes de renom com són: Moratalla (Múrcia), Javier Castellar (Massamagrell), Ruta del Marbre (Montfort), i Quebrantahuesos (Sabiñánigo/Osca), entre d’altres.

Enguany, a més d’acudir a la Quebrantahuesos (205 km), la marxa cicloturista més famosa que es corre entre Espanya i França, s’han proposat córrer en la famosa marxa La Marmotte (França), que es desenvolupa al llarg dels mítics cims alpins del Tour de França, com són el Galibier, el Glandon, el Telegraphe i l’Alpe d’Huez.

A l’acte va acudir el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, Sr. Francesc Xavier Estupiñá Pastor. Acte que es va realitzar, juntament amb la corresponent sessió fotogràfica, en la rotonda de l’entrada nord de Benissa (Rotonda del Mil·leni).

La Regidoria de Turisme, juntament amb el Club Ciclista Benissa, promocionen la marca turística de Benissa, marca que porta impresa la indumentària del grup cicloturista i amb la qual acudeix a córrer a les diferents marxes que es realitzen en els diferents llocs de la geografia espanyola.

A continuació, el grup va procedir a córrer la ruta marcada en el llibre de rutes del present exercici.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/