Inici » Notícies » Esports

“Em dic Pepe Ribes i sóc un SuperNauta”

31 de Desembre de 2014 No hi ha comentaris
Pepe Ribes i Alex Thomson

Pepe Ribes i Alex Thomson

El mar ha forjat amb salnitre personatges de tota índole des de temps immemorables. Homes i dones que abandonen terra ferma per a endinsar-se en les zones més inhòspites del planeta, deixant extraordinàries històries d’aventures, sacrificis, èxits i penúries. Ells comproven com d’insignificants som al planeta, mentre nosaltres admirem les seues heroiques gestes.

Els viatges de Joshua Slocum, Ernest Shackleton, Peter Blake o Éric Tabarly han despertat la passió pel mar i pel desconegut a milions de persones. Algunes d’elles fins i tot s’han atrevit a homenatjar-los a la seua manera, amb reptes ambiciosos o humils, amb grans velers o simplement amb artefactes que suren. Ara el periodista Quico Taronjí es disposa a buscar al que ell ha batejat com SuperNautes.

Pepe Ribes és sens dubte un d’aquests guerrers de l’oceà. Als seus 43 anys, el regatista alacantí acumula 220.000 milles navegades, més de 460.000 quilòmetres. Ara afronta la seua sisena volta al món amb la Barcelona World Race, la volta al món sense escales i amb dos tripulants per vaixell. Des d’aquest dimecres l’espanyol passarà els pròxims tres mesos a l’Hugo Boss, un vaixell de 18,29 metres d’eslora per cinc de màniga i amb el britànic Alex Thomson com a company de fatigues. Dormiran per torns d’entre dos i quatre hores, menjaran menjar liofilitzat i no tindran cap comoditat a bord.

Pel seu interés hem reproduït aquest article aparegut el 29 de desembre de 2014 a nauta360. Recomanem visitar l’enllaç perquè s’inclou també un videoreportatge.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/